Bloc Party/Silent Alarm

Silent Alarm is the debut studio album by British indie rock band Bloc Party. It was recorded in Copenhagen and London in mid-2004 and was largely produced by Paul Epworth. It was released on 2 February 2005

the album is «an arty, confident and exhilarating debut»

it was nominated for the Mercury Music Prize and was named NME Album Of The Year.

ποσες φορες μπορεις να ακουσεις συνεχομενα  το so here we are?

..αν προσθεσουμε και το remix του four tet….

Track listing

All songs written and composed by Bloc Party.

# Title Length
1. «Like Eating Glass» 4:22
2. «Helicopter« 3:40
3. «Positive Tension« 3:55
4. «Banquet« 3:21
5. «Blue Light» 2:47
6. «She’s Hearing Voices» 3:29
7. «This Modern Love» 4:25
8. «Pioneers« 3:35
9. «Price of Gas» 4:19
10. «So Here We Are« 3:52
11. «Luno» 3:57
12. «Plans» 4:10
13. «Compliments»

Bloc Party – So Here We are

Bloc Party – Banquet


~ από kapetank στο 10/12/2009.


Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )


Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: